2015. - XI.

TIZENEGYEDIK RÉSZ

 

Betiltottminketahatalom.hu

2015. október 6.

 

Add tovább!

 

Összegyűjtöttük azoknak a magyar nőknek a listáját, akiket szeptember tizedike és október ötödike között megerőszakoltak, vagy akikkel erőszakoskodtak a migránsok. Láthatjátok, hogy a lista zömmel fővárosi lányok és asszonyok nevét tartalmazza, de nincs már olyan megye az országban, ahol ne történt volna atrocitás.

 

Tiltakozz velünk Te is!

 

A lista nem teljes. Kérlek, segíts nekünk kiegészíteni. Csak olyan eseteket veszünk fel, amelyeket tanúk hitelesítenek. Tudjuk, hogy a tanúkkal nem igazolható esetek zöme is megtörtént, de ragaszkodnunk kell a korrektséghez.

 

Azt is tudjuk, hogy az állítólag demokratikus hatalom nem áll ki a megalázott magyar nők mellett.

 

Azt is látjuk, hogy a hazai média elhallgatja mindazt a gyalázatot, ami az országban történik. Aki szót mer emelni, az fasiszta, rasszista, fajgyűlölő.

 

Te se tűrd tovább az erőszakot és az igazságtalanságot!

 

Ez a kormány eladta az országot, velünk szemben a keletről beözönlő, erőszakos, randalírozó csürhét támogatja.

 

Gyere Te is!

 

Találkozunk az aradi vértanúk gyászünnepének előestéjén!

 

Te se tűrj tovább!

 

 

Második Számú Eszmefuttatás

 

A magyar forradalom eseményeinek taglalását ismét meg kell szakítanom egy eszmefuttatás kedvéért.

 

A magyarok lázadó hajlama történelmi közhely. Ez a nép semmiféle uralmat sem tudott békében elviselni, és történelmének egy igen jelentős része egyébből sem áll, mint abból, hogy mikor, hogyan és miért szálltak szembe valamilyen túlerővel a magyarok.

 

Sajnos nem vettük eléggé komolyan ezt a népet, nem tanulmányoztuk kellőképpen a történelmüket.

 

Tudnunk kellett volna, hogy a magyar történelem legfontosabb alakjai harcos hősök voltak, közülük sokan éppen az iszlám hódítók elleni harcban tűntek ki.

 

A tiszteletre méltó Ali Ahmed Husszeini többször is elmondta: a magyarokat vagy az utolsó szálig ki kell irtani, vagy az utolsó szálig meg kell nyerni az iszlámnak.

 

Sajnos egyik sem történt meg.

 

Eurábia egyetlen államában sem vált több muszlim vértanúvá, mint éppen ebben az országban. Sehol olyan elkeseredett harcok nem voltak, mint éppen itt. A magyaroknál népesebb keresztény nemzetek zöme sokkal kisebb ellenállást tanúsított.

 

Sohasem feledhetjük el, hogy a néhai Magyarország visszautasította az iszlámot, harcba szállt, és – csaknem győzött. Csaknem legyőzött bennünket.

 

Ahhoz, hogy az igazság fénye magyar földön is győzedelmeskedjen, külső segítségre volt szükség.

 

Fel kellett vonultatni az igaz oldalon

 

  • A germanisztáni testvérek csapatait, helyenként németeket.
  • Eurábia nyugati részének önkénteseit
  • Az Iszlám Állam erőit

 

Mindezt a tiszteletre méltó Soros efendi és mások pénzén…

 

Még így is súlyos utóvédharcokat vívtak az igazság túlerejével szemben, és sokuk menekült szlovák szövetségeseivel együtt a fasiszta Szlovákiába.

 

Sajnos számos magyar az iszlám ellensége maradt. Még most is keresztény magyarok százezrei élnek Szlovákiában és Romániában. Titkos keresztények százezrei élnek itt, Madzsarisztánban is.

 

Oda kellett volna figyelni a magyarokra – sokkal jobban.

 

Ennek belátásával engedélyeztem hosszas töprengés után, hogy a magyarok forradalmára vonatkozó részletek a kötetben maradhassanak, de csak kellő rövidítéssel, a kötet vállalt mozaikszerűségének fenntartása mellett.

 

Ahmed bin Szuliman Kovach

 

 

 

Részlet Kolozsvári Zoltán Az eltiport ország című regényes önéletrajzából

 

Szeptember közepén költöztette be hozzánk a hatóság Omárt, a harmincöt körüli szíriait.

 

Igazából nagy szerencsénk volt vele. Omár magas homlokú, nagy szemű, intelligens ember volt. Kulturáltsága, visszafogottsága jótékony hatást gyakorolt ránk, gyorsan megkedveltük. Hiányos angolsággal is megértettük, hogy odahaza elveszítette a feleségét és a fiát. Megértette, hogy anyám egyedül nevel engem, és tapintatosan viselkedett velem. Szép lassan átvette az apai szerepet.

 

Ez nem volt persze különösebben nehéz, hiszen a valódi apámat évek óta nem láttam, állítólag börtönben ült súlyos testi sértésért.

 

Omár lett a családfő, pénzt adott a háztartásra, átvette a családban a férfi szerepét, háztartási gépeket javított, tetőcserepet igazított, ha kellett, fúrt és faragott. Eredendő nyelvtehetség volt, két hét múlva már törve beszélte a magyart, és mindent megértett.

 

Őszintén hálásak voltunk, hogy nálunk nincsenek olyan botrányok, amelyek szinte mindennapossá váltak azokban a családokban, ahová migránsokat költöztettek.

 

Kedveltem Omárt. Becsülésem akkor sem csökkent, amikor rájöttem, hogy összeszűri a levet anyámmal.

 

Omár elfogadta Beát is, hogy vele járok. Náluk ilyesmi nem nagyon lehetett, de Omár tudott alkalmazkodni. Amikor a csajt az ölembe vettem, Omár régimódi tapintattal fordult el.

 

Szombat este volt, és mi Beával alig vártuk, hogy végre diszkóba mehessünk. Az egész héten át tartó iskolai rabság, a felelések, állandó szorongások és örökös témazáró dolgozatok lélegzetvételnyi szünetében ki kellett kapcsolódnunk.

 

Akkoriban az volt a szokás, hogy végigbuliztuk az egész szombat éjszakát. Ittunk, füveztünk, táncoltunk, őrjöngtünk.

 

Talán éjfél lehetett, amikor rájöttünk, hogy ott vannak.

 

Sokan voltak. Iszonyú sokan. Körben álltak a helyiség szélén. Vigyorogtak, és merően néztek ránk. Rágógumiztak, arabul fecsegtek, mutogattak. A párok megszeppentek, a zene leállt.

 

Aztán elindultak felénk.

 

Olyan részeg voltam, hogy fel sem fogtam, mit akarnak. A többiek se. A lányok se.

 

Aztán hirtelen ott termett az a szakállas csávó, és letépte Beáról a…

 

A MÉLTÓSÁGOS CENZÚRA HIVATAL A SZÖVEGBŐL NÉGYSZÁZHETVENEGY SORT TÖRÖLT.

 

Összeverve, véresen hevertem a földön. Sírtam. Időnként hányam. Tehetetlenül rágtam az öklöm, és ordítottam.

 

-         A kurva anyátokat! A mocskos rohadt kurva anyátokat!

 

 

 

 

 

 

Szigorúan bizalmas!

 

Budapest

2015. október 6.

 

Minden karhatalmi feladatokra kijelölt katonai, rendőri és önkéntes alakulat parancsnokának!

 

Október hatodikán 17 00 órakor az egységek minden tagja vételezzen fel éles lőszert.

 

A gyakorlattól eltérően ezúttal mindenki hat tele tár lőszert kapjon. Egy a gépfegyverben, öt a tártáskában legyen.

 

Minden parancsnok köteles ellenőrizni és ellenőriztetni, hogy minden tárgyban pontosan benne legyen a harminc darab éles lőszer.

 

Minden parancsnok köteles arról is gondoskodni, hogy esetleges nem várt eseményekre személyenként további öt-öt tár előkészített éles lőszer álljon rendelkezésre. A tartalék lőszer úgy legyen elhelyezve, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá, de szükség esetén a legrövidebb időn belül kiosztható és felhasználható legyen.

 

OLVASHATATLAN ALÁÍRÁS

 

Belügyminisztériumi főosztályvezető

 

Folytatása következik.