Verseimről

Mivel máshol nem tudom közölni ("munkaviszonyom" mai megszünte miatt) :

A blogban lévő verseim semmilyen formában történő utánközléséhez nem járulok hozzá (elektronikus vagy nyomtatott, a blogbol idézve cikkben, esetleg elemzésben).

köszönöm :)

Tomasovszki istván

 

Hozzászólások

lnpeters képe

Tiszteletben tartjuk.

Pete László Miklós (L. N. Peters)

Tisztelet...
Megkernelek titeket hogy a bizottságból is vegyetek ki ha mar a fentebb említett forgalomból szűkében vagyok.
Köszönöm.


És a facebook oldalt sem akarom többet már szerkeszteni : az is csak akkor frissült, ha még arra is szakítottam időt, amúgy idegen, dombalávaló verseket kellett róla törölni...


M. Karácsonyi Bea képe

Kedves Toma!

Köszönök szépen mindent, nagyon jó volt veled dolgozni! Sikereket és jó egészséget kívánok.Ölelésem.

Köszönöm Sea :) jo volt egy véleményét mindig megtartó, folyamatosan dolgozó szerkesztovel lenni :)


Nagyon sajnálom Toma távozását. Bár világnézetünk különbözött, nekem bejött a vagány-hozzáértése. Kíváncsi vagyok ki jön utánna? Az új idők szele egy közelgő "posztkomcsit" vagy tán egy "neonácit" sodor ide, a keresztény Toma helyébe? (Peters sejti kikre gondolok!) További munkádhoz sok sikert!!!

Köszönöm, Szélvész barátom, nem terveztem, hogy egy ideig benézek, ellenőríztem, hogy ki vagyok-e "törölve" ahonnan kell. Én si megkedveltem kommentjeidet, amivel az utóbbi időben minket megörvendeztettél.

A helyzet az, hogy valóban az elmúlt másfél évet ez a vagány hozzáértés uralta. (NEM ÉN MONDTAM, nem az én szavaim) Mint ahogy eddig mindent, amibe belekezdtem. Másoknak ez furcsa, vagy kérkedés (általában azoknak, aki maguk kérkednek valamire, ami effektive nincs meg), de nem tudok mit tenni: Isten megáldott pár dologgal, azokat használom - pedig az embereknek csak a felét szoktam elmondani, hogy eddig hol dolgoztam és hol láthatók máig az általam létrehozott termékek és tárgyak, mert megszoktak ijedni: azt látják benne, hogy vagy valamit nem csinálnak rendesen, vagy nem szánják oda 100%-ban magukat. Sőt, nem szoktam senkivel erről beszélni már jó ideje, mert általában vagy kinevetnek, vagy nekem támadnak... Így marad a csendes, szorgalmas alkotás.

Azt szoktam mondani: minden attól függ, hogy mennyire szánod oda magad valaminek. Én itt 100%-ban voltam korábban. Nem 50, nem 80, nem 70. Nem 30...

Hála tehát mindezért Neki, ahogy mondtad, én Hozzá tartozom. Azt hiszem a verseimben is látható. Azt hiszem, aki engem kérkedéssel vádol, nem veszi észre, hogy a verseimben és általában mindent neki köszönök meg. Nélküle már rég nem lennék. (hosszú történet, majd egy készülő könyvben - de láthatod apámról szóló versemben itt a blogban)

Mindazonáltal fel szoktam tenni őszinte kérdéseket, és miután másfél évig vezettem majdnem egyedül ezt az oldalt (és nem beszélve a cikkekről, beindított rovatokról, elemzésekről, pályázatértékelésről és egyéb nyalánkságok). Miután nem kaptam választ, így abbahagytam ezt a munkát. Mindig a jobbító szándék a fontos, és én itt a kérdéseimet is ezzel a szándékkal tettem fel.

Semelyik ne jöjjön az említettek közül! Írtózom a politikától. De ez már a főszerk. irányvonala, hogy megtartja-e az általad említett vagány-hozzáértés stílusát. Vagy jön majd a  (nem vagány-hozzáértés) azt hiszem már így egyértelműbb, nem politikára céloztam, hiszen, mint feljebb írtam, írtózom tőle.

Nincs semmi baj. Szégyenkeznem nem kell. Minden a helyére kerül úgy is, én is, meg ők is. Munkám van. Most van igazán. Itt láthatod nemsokára megjelenő sci-fi regényemet, persze ha szereted a műfajt (bár egy hatvanhét éves tesztolvasóm azt mondta pár hónapja, hogy eddig nem tudta, hogy a scifi ilyen izgalmas, félve vette a kezébe, mert korábban félbehagyott párat, és pár óra múlva vette észre, hogy már elhagyta a könyv felét :). Semmi sem kötelező, nálam sosem volt az  Vannak emberek, akik azt hiszik, hogy a másik írásairól minden körülmények között véleményt kell formálni. Én például itt azokhoz a versekhez nem szóltam a blogban, amelyek nem tetszettek - meg is kaptam érte a fejmosást, amikor meg a kérésre szóltam, akkor meg azt, hogy miért kritizálok, vagy hogy nekem semmi sem tetszik :).  Amelyek meg félig tetszttek, vagy volt benne szikra, ahhoz fűztem jobbító szándékkal valamit, ami meg nagyon, azt is értékeltem. De ez már az internet világa. Nekünk, amatőr művészeknek el kell ezt fogadnunk, hogy itt csőstől jön a kritika. Ezt írta nekem most egy életmódmagazin vezetője: "az internet Trollokat nevelt ki, akik a szobájukból betörnek a nagyvilágba, és akkor is írnak mindenről leromboló véleményt, ha életükben nem tettek keresztbe egy szalmaszálat sem".

Nos, én ezért tettem ezt a szalmaszálat keresztbe, majd az olvasók döntenek róla:

http://www.facebook.com/gocpont

www.gocpont.com

(ennyi év ingyen munka után felhasználom a blogom a reklámra is :)))

köszönöm, és Neked meg minden jót az emigrációban (ha nem is Rodostóban)  :)

 


Mysty Kata képe

 Toma tisztelettel kérlek ne adj lehetőséget senkinek semmilyen ferdítéshez! Ez más fórumra való lenne! Nem itt!

    Kata                 

  "ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetésihez....!"    

Köszönöm Kata, hogy ismét "benéztél" hozzám. Kapcsolatunk soha nem volt surlódásmentes. Azt hiszem, most is ezt keresed. Én semmit nem írtam, ami nem úgy volt. Tartsd tiszteletben: ez az én blogom. Kérlek, hangoztasd a véleményed a tiedben. Köszönöm.


És ezután köszönöm, aki mondta, hogy sajnálja, hogy elmentem, aki nem mondta, aki mást mondott: nem kell több komment. Leírtam szépen tisztességesen, hogy mi volt eddig. Most vége.

Ferdítésre nem adtam okot, azt mondtam, utálom a politikát, és ide senki sem jöjjön.. Itt vannak olyanok, akik folyamatosan hangoztatják politikai véleményüket, én nem vagyok közöttük.

Mindenki, aló mars, a blogjába, írjon verset. Én si azt fogok :)