vélemények

Vélemények a Gócpontról... már kezdenek beérkezni pár nappal a megjelenés után - egybeesnek a tesztolvasói véleményekkel:

" Gondoltam, már a promócióból is, hogy jó lesz, de nekem hatalmas meglepetést okozott, hogy ebben a témakörben is lehet olyat alkotni, írni, ami az igényességével és a benne felhalmozott hatalmas tudásanyaggal fog lebilincselni."

17 éves Gócpont olvasó írja: Kedves István! Nem igazán tudom hol kezdjem üzenetemet. Természetesen a könyveddel kapcsolatban. Amikor anyu megkérdezte lenne-e kedvem felmenni vele Pestre egy “könyvbemutatóra” nem hittem volna hogy ilyen hatással lesz rám. Már este hazafelé a vonaton elkezdte olvasni ki-ki a maga példányát. Rögtön az első oldal magával ragadott. Én e könyv előtt sci-fi regényt nem igazán olvastam, mást annál inkább, de bátran állíthatom hogy ehhez fogható történetet még életemben nem olvastam. Leírhatatlanul izgalmas ahogy a szálak összefonódnak, ahogyan az egyik mondatról a másikra jönnek a fordulatok. Bár anyu mondta, hogy szerinte igazából ez az ő korosztályának fog szólni, és viszont ezt most kijelentem, hogy az én korosztályomat is sikerült megszólítanod. Nagyban reklámozom a könyvet már a baráti társaságomat teljesen felcsigáztam mindenki szeretné megvenni. Még nem olvastam végig de ahol időm van (busz, villamos, utca, iskolai tanóra) olvasom. Még hallani fogsz felőlem. Üdvözlettel: Dóri

Azóta is Gócpontban vagyok, csak olvasom és olvasom:)
Tényleg nem lehet letenni!
Gratulálok még egyszer!

tesztolvasói vélemények:

"Hihetetlenül sokszínű világ tárul elénk ebben az első oldaltól az utolsóig izgalmas és fordulatokat rejtő, színvonalas tudományos-fantasztikus regényben. Tiszta szívből ajánlom az első könyves szerző regényét minden sci-fi rajongónak. Meggyőződésem, hogy még hallunk felőle!

"Bevallom, hogy félve vettem a kezembe, soha nem szerettem a sci-fit. Már nem vagyok fiatal, de korábban is a 'komolyabb' stílust kedveltem. De rá kellett jönnöm, hogy ez nagyon komoly. És izgalmas. És nem bírtam letenni..."

"Nem tudom, honnan, hogyan, miért pattant ki a fejedből ez a történet, de köszönöm! :-)
Szóval a véleményem: lenyűgöző, lélegzetelállító, letehetetlen!"

"Az első öt oldalig úgy olvastam, mint egy barátom könyvét, lássuk, hogyan ír, hiszen ismerem régóta... utána könyv beszippantott. Aztán rájöttem, nem is ismerem őt. Ez valami hihetetlenül jó. Már nem is gondoltam többet rá, csak a könyv vitt magával. Érzékletesen leírt, gyönyörű képek, jelenetek, apró részletek, történelmi felkészültség, ez a mélység, a rétegek. Büszke vagyok rá. Egy nagyon izgalmas és valóságos történetet adott a világnak."

 

Hozzászólások

hzsike képe

Öröm volt olvasni. Még sok-sok ehhez hasonló pozítív véleményt, és hatalmas, rajongó, olvasótábort kívánok könyvednek, Neked, kedves Toma.

Szeretettel:Zsike:)

Mysty Kata képe

  Nincsenek kétségeim, művészethez való érzéked magas színvonalú!

    További sikert, szeretettel! kata

    Kata                 

  "ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetésihez....!"    

GRATULÁLOK:) !

hubart képe

Ez igen! Büszkék vagyunk Rád! 

Köszönöm Nektek, akik mind támogattatok, és nem felejtettétek a munkával együtt töltött időket. Gondoltam, hogy ezt még itt megosztom veletek, ezután a könyv már önjáró lett, megy tovább a maga útján. Legközelebb már csak akkor hallotok róla, mikor elkészül az első két idegennyelvi fordítás. (ebben az évben indul az angol és a francia).

Köszönöm Nektek, mégegyszer...

Áldás, öröm

Toma


Nagygyörgy Erzsébet képe

Kedves Toma!

Én nem régen vagyok köztetek , de gratulálok,, gyermekedhez,, .

Valaha magam is dédelgettem ilyesféle álmokat, és az is maradt. 

Engem érdekelt a fantasztikus irodalom, írtam is egy novellát  de nem rukkoltam vele elő...

Szeretettel  Dyona

Köszönöm Dyona, szerintem ha az ember komolyan gondolja az álmait, és van hozzá "égi" támsza, akkor semmi sem lehetetlen. :) Szerintem h itt megosztod azt a novellád, biztos e fogják olvasni.


M. Karácsonyi Bea képe

:)Kívánok még sok rajongót.

Köszönöm, Sea :)